ТОПЛОТНИ ПУМПИ NIBE

СОЗДАДЕТЕ СОВРШЕН КОМФОРТ ВО ВАШИОТ ДОМ СО НИБЕ ТОПЛИНСКА ПУМПА

Нашите решенија овозможуваат креирање на удобен и економичен простор

ПОНУДА НА ТОПЛОТНИ ПУМПИ

ИСКОРИСТЕТЕ ЈА ЕНЕРГИЈАТА ОД ПРИРОДАТА

Со топлотната пумпа NIBE можете да го греете, ладите, вентилирате и да го снабдувате вашиот дом со топла вода. Со искористување на обновливата енергија од природата, ги намалувате сметките за електрична енергија и да го минимизирате негативното влијание врз животната средина.

Топлотните пумпи земја-вода NIBE ја искористуваат енергијата складирана во земјата и го снабдуваат вашиот дом со греење и топла вода, а го ладат во текот на топлите летни денови.

Со топлотните пумпи воздух-вода NIBE може да го одржите вашиот дом топол во зима и ладен во лето и дополнително да ги намалите вашите сметки за греење или ладење на просториите.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ПАМЕТЕН ДОМ

Уредите, конектирани со интелигентни сензори, Ви даваат преглед и контрола врз она што се случува во вашиот дом, дури и кога сте излезени. Секако, одлично …
Повеќе…

Бесплатна консултација

Направете брз повик на нашиот телефонски број

ул. Даме Груев бр. 5,

1000 Скопје

info@klimaoptima.com.mk

gligor.ruzin@klimaoptima.com.mk

+389 (0)71 248 270

+389 (0)2 6147004

09:00-18:00 (Пон. – Пет.)

10:00-16:00 (Сабота)