РЕЗЕРВОАР ЗА ТОПЛА ВОДА И АКУМУЛАЦИОНЕН РЕЗЕРВОАР-БАФЕР

NIBE НУДИ КОМПЛЕТНИ РЕШЕНИЈА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ ТОПЛА ВОДА

Нашите решенија овозможуваат креирање на удобен и економичен простор

ПОНУДА НА РЕЗЕРВОАР ЗА ТОПЛА ВОДА И АКУМУЛАЦИОНЕН РЕЗЕРВОАР-БАФЕР

NIBE РЕЗЕРВОАР ЗА ТОПЛА ВОДА И АКУМУЛАЦИОНЕН РЕЗЕРВОАР-БАФЕР

Сите резервоари за топла вода и акумулационите резервоари NIBE се произведени според највисоките стандарди за квалитет и нудат најдобро можни перформанси и безбедност.

NIBE HA-WH5

Топлотна пумпа воздух-вода со внатрешна единица со резервоар за топла вода. NIBE HA-WH5 е палета на резервоари од не’рѓосувачки челик, специјално дизајнирани
Повеќе…

NIBE UKVS

NIBE UKVS е резервоар за складирање на соларна енергија, што може да се поврзе на NIBE системот на топлотни пумпи. Може да се користи за …
Повеќе…

NIBE UKV

NIBE UKV е серија на бафер резервоари што се примарно дизајнирани за поврзување на топлотните пумпи за да се постигне поголем волумен на водата во …
Повеќе…

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ПАМЕТЕН ДОМ

Уредите, конектирани со интелигентни сензори, Ви даваат преглед и контрола врз она што се случува во вашиот дом, дури и кога сте излезени. Секако, одлично …
Повеќе…

Бесплатна консултација

Направете брз повик на нашиот телефонски број

ул. Даме Груев бр. 5,

1000 Скопје

info@klimaoptima.com.mk

gligor.ruzin@klimaoptima.com.mk

+389 (0)71 248 270

+389 (0)2 6147004

09:00-18:00 (Пон. – Пет.)

10:00-16:00 (Сабота)