СОЛАРНИ ПАНЕЛИ

ИСКОРИСТЕТЕ ЈА СОЛАРНАТА ЕНЕРГИЈА СО СОЛАРНИТЕ ПАНЕЛИ NIBE

Нашите решенија овозможуваат креирање на удобен и економичен простор

ПОНУДА НА СОЛАРНИ ПАНЕЛИ

ПРОИЗВЕДУВАЈТЕ СТРУЈА НА ДНЕВНО НИВО

Искористете ја моќта на сонцето со соларните панели NIBE, и претворете ја сончевата енергија во електрична енергија за вашиот дом. Користете ја обновливата енергија од природата за да создадете совршено ниво на удобност во вашиот дом.

NIBE PV

NIBE PV е интегрирано решение што се базира на целосно модуларен систем во осум основни големини: 3,2 / 6,4 / 9,6 / 12,8 / 16 …
Повеќе…

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ПАМЕТЕН ДОМ

Уредите, конектирани со интелигентни сензори, Ви даваат преглед и контрола врз она што се случува во вашиот дом, дури и кога сте излезени. Секако, одлично …
Повеќе…

Бесплатна консултација

Направете брз повик на нашиот телефонски број

ул. Даме Груев бр. 5,

1000 Скопје

info@klimaoptima.com.mk

gligor.ruzin@klimaoptima.com.mk

+389 (0)71 248 270

+389 (0)2 6147004

09:00-18:00 (Пон. – Пет.)

10:00-16:00 (Сабота)