контакт

Имате прашање? Јавете се за бесплатна консултација.

Нашите инженери ќе ви дадат одговор на сите ваши прашања

ИНФОРМАЦИИ ЗА КОНТАКТ

Доколку сакате да дознаете повеќе за нашите производи и како тие ќе ви помогнат да добиете чиста и ефтина енергија за затоплување, ладење и климатизација на Вашиот дом, слободно контактирајте не телефонски или по емаил. Со задоволство ќе одговориме на сите прашања и ќе Ви помогнеме да го изберете вистинското решение за Вашиот дом или работни простории.

ИНФОРМАЦИИ ЗА КОНТАКТ

Телефон

+389 (0)71 248 270

е-пошта

INFO@KLIMAOPTIMA.COM.MK

локација

УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ БР.5, 1000, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА

работно време

09:00 – 18:00 (Понеделник – Петок )

10:00 – 16:00 (сАБОТА)

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ПАМЕТЕН ДОМ

Уредите, конектирани со интелигентни сензори, Ви даваат преглед и контрола врз она што се случува во вашиот дом, дури и кога сте излезени. Секако, одлично …
Повеќе…

Бесплатна консултација

Направете брз повик на нашиот телефонски број

ул. Даме Груев бр. 5,

1000 Скопје

info@klimaoptima.com.mk

gligor.ruzin@klimaoptima.com.mk

+389 (0)71 248 270

+389 (0)2 6147004

09:00-18:00 (Пон. – Пет.)

10:00-16:00 (Сабота)