НАШИ РЕСУРСИ

ИНФОРМАЦИИ ЗА ВАШИ МУДРИ ОДЛУКИ

Нашите решенија овозможуваат креирање на удобен и економичен простор

РЕСУРСИ НА ВАША ПОМОШ

Што е потребно да земете предвид пред да инвестирате? Како всушност работи греењето земја-вода? Како да добиете паметен дом? Сите одговори може да се најдат тука во нашата Банка на знаење.

ПАМЕТЕН ДОМ

Уредите, конектирани со интелигентни сензори, Ви даваат преглед и контрола врз она што се случува во вашиот дом, дури и кога сте излезени. Секако, одлично …
Повеќе…

Бесплатна консултација

Направете брз повик на нашиот телефонски број

ул. Даме Груев бр. 5,

1000 Скопје

info@klimaoptima.com.mk

gligor.ruzin@klimaoptima.com.mk

+389 (0)71 248 270

+389 (0)2 6147004

09:00-18:00 (Пон. – Пет.)

10:00-16:00 (Сабота)