НАШИ ПРОИЗВОДИ

ЕНЕРГИЈА ОД ПРИРОДАТА ЗА ЗАТОПЛУВАЊЕ, ЛАДЕЊЕ, ВЕНТИЛАЦИЈА И ТОПЛА ВОДА ВО ВАШИОТ ДОМ

Нашите решенија овозможуваат креирање на удобен и економичен простор

ИСКОРИСТЕТЕ ЈА ЕНЕРГИЈАТА ОД ПРИРОДАТА

Производите NIBE може да го ладат, загреваат, проветруваат и снабдуваат вашиот дом со топла вода – обезбедувајќи совршено ниво на удобност со минимално влијание врз животната средина. Со користење енергија од локални извори, заедно создаваме поодржлива иднина.

НАША ПОНУДА


ВРВНИ ПРОИЗВОДИ ЗА ВРВНА ЕФИКАСНОСТ

Во нашата понуда на производи доминираат топлинските пумпи кои добиваат енергија од вода или воздух. Понудата е разноврсна и во зависност од вашите потребни може да се димензионира. Затоа ве молиме јавете се за консултација. За реализација на вашите побарувања соработуваме со многу производители и дизајнираме решенија кои ќе ви овозможат економичност и ефикасност.

Ние сме единствен дистрибутер за NIBE Шведска. Во продоложение може да погледнете дел од нашата понуда на програмата на NIBE.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ПАМЕТЕН ДОМ

Уредите, конектирани со интелигентни сензори, Ви даваат преглед и контрола врз она што се случува во вашиот дом, дури и кога сте излезени. Секако, одлично …
Повеќе…

Бесплатна консултација

Направете брз повик на нашиот телефонски број

ул. Даме Груев бр. 5,

1000 Скопје

info@klimaoptima.com.mk

gligor.ruzin@klimaoptima.com.mk

+389 (0)71 248 270

+389 (0)2 6147004

09:00-18:00 (Пон. – Пет.)

10:00-16:00 (Сабота)