ТОПЛОТНИ ПУМПИ ВОЗДУХ- ВОДА

БЕСПЛАТНА, ОБНОВЛИВА ЕНЕРГИЈА СО ТОПЛОТНИТЕ ПУМПИ ВОЗДУХ-ВОДА NIBE

Нашите решенија овозможуваат креирање на удобен и економичен простор

ТОПЛОТНИ ПУМПИ ВОЗДУХ – ВОДА

ЗАТОПЛЕТЕ ГО ВАШИОТ ДОМ СО ЕНЕРГИЈАТА ОД НАДВОРЕШНИОТ ВОЗДУХ

Со топлотната пумпа воздух-вода NIBE може да го одржувате вашиот дом топол во зима и да го снабдувате со топла вода во текот на целата година. Користејќи ја енергијата од надворешниот воздух, можете да ја намалите потрошувачката и вашите сметки за енергија на еколошки начин, истовремено создавајќи совршено ниво на удобност во вашиот дом.

NIBE VVM S320

NIBE VVM S320 е дизајниран за комбинирање со која било NIBE воздушна/водена топлотна пумпа со цел да создаде високо ефикасен систем за климатизација на вашиот …
Повеќе…

NIBE F2120

NIBE F2120 е воздушна/водена топлотна пумпа контролирана со инвертер којашто претставува вистинска револуција кога станува збор за ефикасност. Со seasonal performance factor (SPF) повисок од …
Повеќе…

NIBE F2040

NIBE F2040 е интелигентна и компактна воздушна/водена топлотна пумпа контролирана со инвертер. NIBE F2040 обезбедува оптимална заштеда затоа што топлотната пумпа автоматски се прилагодува на …
Повеќе…

NIBE SPLIT ACVM 270

NIBE SPLIT ACVM е компактна воздушна/водена топлотна пумпа контролирана со инвертер. Надворешниот модул NIBE AMS 10, преку цевките со течност за ладење е поврзан со …
Повеќе…

NIBE VVM 225

NIBE VVM 225 е дизајниран за комбинирање со која било NIBE воздушна/водена топлотна пумпа со цел да создаде високо ефикасен систем за климатизација на вашиот …
Повеќе…

NIBE VVM 310

NIBE VVM 310 е дизајнирана за комбинирање со која било NIBE воздушна/водена топлотна пумпа со цел да создаде високо ефикасен, флексибилен систем за климатизација на …
Повеќе…
1 2

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ПАМЕТЕН ДОМ

Уредите, конектирани со интелигентни сензори, Ви даваат преглед и контрола врз она што се случува во вашиот дом, дури и кога сте излезени. Секако, одлично …
Повеќе…

Бесплатна консултација

Направете брз повик на нашиот телефонски број

ул. Даме Груев бр. 5,

1000 Скопје

info@klimaoptima.com.mk

gligor.ruzin@klimaoptima.com.mk

+389 (0)71 248 270

+389 (0)2 6147004

09:00-18:00 (Пон. – Пет.)

10:00-16:00 (Сабота)