NIBE VVM S320

NIBE VVM S320 е дизајниран за комбинирање со која било NIBE воздушна/водена топлотна пумпа со цел да создаде високо ефикасен систем за климатизација на вашиот дом. NIBE VVM S320 има смарт, интуитивен контролен систем кој обезбедува ефикасно греење/ ладење и санитарна топла вода со високи перформанси. NIBE VVM S320 е спремен за инсталација затоа што веќе се вклучени грејачот за вода, електричното дополнително греење, саморегулирачката циркулациона пумпа, вентилот за полнење, манометарот, сигурносниот вентил и експанзионен сад. Со интегрирана wifi врска, серијата S е составен, природен дел на вашиот поврзан дом. Смарт технологијата автоматски ја прилагодува амбиентната температура во домот, додека вие имате целосна контрола од вашиот телефон или таблет. Добивате максимална удобност и минимална потрошувачка на енергија, истовремено заштитувајќи ја природата.

Технички податоци

Височина (мм): 1800

Широчина (мм): 600

Длабочина (мм): 615

Нето тежина (кг): 123

Се користи со следните производи

NIBE ECS 41

Дополнително грејно коло (препорачано подно греење од 80-250 m2). ECS 41 се користи кога топлотната пумпа се инсталира во куќи со до четири различни системи …
Повеќе…

NIBE ECS 40

ECS 40 се користи кога топлотната пумпа се инсталира во куќи со до четири различни системи за климатизација за кои се потребни различни температури на …
Повеќе…