NIBE HA-WH5

Топлотна пумпа воздух-вода со внатрешна единица со резервоар за топла вода. NIBE HA-WH5 е палета на резервоари од не’рѓосувачки челик, специјално дизајнирани за палетата на производи на NIBE F2040 топлотните пумпи воздух-вода.

Технички податоци

Нето тежина (кг): 42

Класа на ефикасност при греење на вода: B

Нето тежина (кг): 45

Класа на ефикасност при греење на вода: C

Нето тежина (кг): 59

Класа на ефикасност при греење на вода: C